Monument

Architect Jan Wils ontwierp het complex Daal en Berg volgens de leer van De Stijl. De woningen hebben een strakke, kubistische stijl met details in de kenmerkende kleuren wit, zwart, geel en blauw.

Er is altijd veel animo om de woningen te bekijken. Zowel van buiten tijdens wandelingen door de wijk als van binnen. Echter alle woningen zijn bewoond en daarom is het vaak lastig tot onmogelijk om een huis van binnen te zien. Vanwege het 100 jarig jubileum heeft Daal en Berg een 3D model woning laten maken. Hierdoor kunt u nu zelfs vanuit uw eigen woonkamer een kijkje nemen in een prachtige voorbeeldwoning. Ook leuk als voorbereiding op uw toekomstige wandeling. Klik op de onderstaande link en loop zelf door de woning!

Kleine instructie:
-Wanneer u op een laptop of PC de link opent kunt u op de oranje, ronde oogjes klikken om naar die plek te bewegen.
-Wanneer u op een laptop of PC de link opent kunt u met uw muis kunt u 360 graden draaien in de ruimte waar u zich bevindt
-Wanneer u de link opent op een tablet of VR bril, dan kunt u voor een aantal seconden uw blikveld op het oranje, ronde oogje houden om naar een plek te bewegen.
-Wanneer u de link opent op een tablet, dan kunt u door de tablet te bewegen 360 graden draaien.
-Wanneer u de link opent op een VR bril, dan kunt u door rond te kijken 360 graden draaien.
VR-model2-300x215

Enthousiast geworden en wilt u nog meer aanvullende informatie over dit prachtige complex van Jan Wils? Bekijk dan ook de onderstaande linkjes: