Uitgelicht bericht

Statuten, het huishoudelijk reglement en monumentnummers

Hieronder treft u de huidige statuten en het huishoudelijk reglement van Daal en Berg.

     
Huishoudelijk reglement en bijlage 2 uit het Huishoudelijk reglement

Via onderstaande link kunt u uw monumentnummer raadplagen:

Monumentnummers

 

 

Koninklijke onderscheiding voor Pia van Oord

Koninklijke onderscheiding voor commissaris
 
De voorzitter van onze Raad van Commissarissen zal de datum 24 april niet snel vergeten. Pia van Oord werd met een smoes naar een vidieconferentie in het Gemeentehuis van haar woonplaats Midden Delfland gelokt. Daarin trof ze echter geen vergadering, maar familie, vrienden en vertegenwoordigers van diverse maatschappelijke organisaties aan. En burgemeester Arnoud Rodenburg, die haar kon mededelen dat de koning had ingestemd met de voordracht om Pia te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Namens Daal en berg namen Klaarje de Vrueh en Jos Praat aan de videohappening deel. Vanwege de beperkingen die Corona oplegt, krijgt Pia de versierselen later in het jaar opgespeld. 

Nieuwsbrief Oktober 2019

Een nieuwsbrief boordevol belangwekkende (verhoging onderhoudsfonds, wijziging Haagse regels woningverhuur) en vermakelijke informatie (Early Tea, bezoek Raymond Neutra, plantsoen) met zorg in een mooi jasje gegoten.

Nieuwsbrief februari 2019

De eerste nieuwsbrief van 2019 is weer een feit. Hieronder kunt u alle belangrijke actualiteiten over de wijk lezen.

Met dank aan het team van redigeren!

Nieuwsbrief november 2018

Hieronder treft u de nieuwsbrief van november 2018. Met dank aan Loukie Nak, Anouk Wennen en het bestuur van Daal en Berg voor het tot stand brengen van deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!

Nieuwsbrief september 2018

Via onderstaande link kunt u de nieuwsbrief van september 2018 lezen. Met dank aan Loukie Nak en Anouk Wennen voor hun bijdrage aan de nieuwsbrief. Veel lees plezier!