Uitgelicht bericht

Statuten, het huishoudelijk reglement en monumentnummers

Hieronder treft u de huidige statuten en het huishoudelijk reglement van Daal en Berg.

Via onderstaande link kunt u uw monumentnummer raadplagen:

Monumentnummers

 

 

Nieuwsbrief februari 2019

De eerste nieuwsbrief van 2019 is weer een feit. Hieronder kunt u alle belangrijke actualiteiten over de wijk lezen.

Met dank aan het team van redigeren!

Nieuwsbrief november 2018

Hieronder treft u de nieuwsbrief van november 2018. Met dank aan Loukie Nak, Anouk Wennen en het bestuur van Daal en Berg voor het tot stand brengen van deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!

Nieuwsbrief september 2018

Via onderstaande link kunt u de nieuwsbrief van september 2018 lezen. Met dank aan Loukie Nak en Anouk Wennen voor hun bijdrage aan de nieuwsbrief. Veel lees plezier!

Jubileumboek in het Torentje

Op dinsdag 22 augustus ontving premier Rutte in het Torentje een delegatie van de redactiecommissie van het jubileumboek. De premier was zeer geïnteresseerd in de geschiedenis en het functioneren van de coöperatie. Zijn waardering voor de Papaverhof stamt uit de tijd dat hij als student in de Sneeuwbalstraat pianoles had van een familielid van Jan Wils.

Straatfeest 100 jaar Daal en Berg

Het eeuwfeest van onze vereniging werd op zaterdag 26 augustus groots gevierd. Vanaf twaalf uur waren er diverse kinderactiviteiten op het veld van de Papaverhof en om 15.00 uur startte het muziekprogramma met muziek van de Neil Young tribute band (met bewoner Henri de Vries), Een Braziliaanse drumband trad op (met in de gelederen Annemieke Wijers van de Papaverhof), er was Braziliaanse muziek van het trio van bewoner Kees Gelderblom. Het feestprogramma werd afgerond door ‘Flight’, die het dansend publiek op geweldige covers van de Rolling Stones trakteerde. Tussendoor genoten zo’n 160 bewoners met kinderen en hun familie van een Indische maaltijd. Alles verliep zoals gepland, de zon scheen en de sfeer was fantastisch. Daarmee heeft de feestcommissie geweldig werk geleverd en de leden werden dan ook met een bloemetje en luid applaus bedankt.

Een groot compliment, die dag is er vaak gezegd….Dit zouden we eigenlijk vaker moeten doen met z’n allen!